avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subvenții angajator 2025
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subvenții angajator 2025

Buna seara! Nu știu unde ar putea o cunoștință sa se lămurească cu un aspect și anume: angajator fiind angajează o persoana cu pensie de handicap la 4 ore deoarece doar atât are drept de lucru pe lângă pensie. El se încadrează la subvenția aceea în caz de angajare persoane cu handicap?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
Dana.m., utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana.m. , utilizator 21:12, 8 Aprilie 2025
Se poate interesa la Agenţia Naţională pentru Ocupare şi Formare Profesională
[ link extern ] /
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la munca al persoanelor cu handicap mamana mamana Buna seara.Vin cu o intrebare catre dumneavastra;o persoana incadrata intr-un grad de handicap grav(HIV/SIDA .care vrea sa lucreze pentru a-si suplimenta ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale angajatori CTeodora CTeodora Buna seara. Doresc sa stiu daca in cazul in care un angajator doreste sa incheie un contract individual de munca pe perioada nedeterminata, cu timp partial ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)