avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, seara am si eu o intrebare de care sunt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, seara am si eu o intrebare de care sunt nedumerit, am patit ...

Buna, seara am si eu o intrebare de care sunt nedumerit, am patit un accident rutier in care un scooter electric nu a acordat prioritate si a intrat in mine, am coborat la el a refuzat sa mearga la spital intre timp a ajuns acasa si a sunat la salvare iar mie mi s a luat permisul mentionez ca a fost la spital iar in aceea seara ia dat drumul alasa a avut o zgarietura la picior intre timp am pus ai avocat aveti idee dupa cat timp imi poate da drumu la dosar? Trebuie asteptat 90 de zile?

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vatamare corporala Gabeee Gabeee Buna ziua, acum o luna am avut un accident rutier cu un motociclist care venea cu viteza foarte mare pe un drum limitat 30km/h cu 2 sensuri, eu iesind din ... (vezi toată discuția)
Reținere permis de conducere după accident allexuio90 allexuio90 Bună ziua, În urma cu 2 luni am avut un accident auto în care eu sunt vinovat pentru neacordare prioritate. În urma accidentului celalalt conducător ... (vezi toată discuția)
Accident masina bicicleta ContSters318924 ContSters318924 Buna seara,acum o luna am avut un accident cu o bicicleta intr-o intersesctie pe un drum cu prioritate am avut intentia de a vira dreapta,in momentul in care ... (vezi toată discuția)