avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere acces Dosar Electronic Tribunalul Bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere acces Dosar Electronic Tribunalul Bucuresti

Vi s-a intamplat sa asteptati mai multe zile sa primiti mail-ul de acces dupa ce ati trimis cererea de acces la dosarul electronic catre Tribunalul Bucuresti ?
Am facut de 4 zile cererea la registratura, folosind adresa de email unde am depus si restul documentelor, insotita de cartea de identitate, si nu am primit raspuns. Am trimis vreo 3 mail-uri si degeaba.
Cand am facut cerere la Jud. S3, am primit a 2a zi acces.
Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2025
user11av, utilizator
Cel mai recent răspuns: user11av , utilizator 20:36, 8 Aprilie 2025
Se întâmplă frecvent,stați liniștit.Sistemul este greoi în alte zone din tara funcționează alte variante,odată cu citația se comunica o parola care permite accesul și poate fi folosita de mai multe ori,nu varianta aceasta cu logare și generare de parola la fiecare utilizare..
Multumesc pentru raspuns ! Aveti idee cat ar putea dura de mult ? Instanta mi-a zis sa urmaresc acolo aparitia unei facturi pe care sa o achit si sa trimit dovada platii. Numai ca, surpriza, astept de 4 zile accesul...daca as stii ca se rezolva intr-o saptamana nu m-as mai agita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
O alta problema..destul de ciudata!! mihaela23 mihaela23 Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am ... (vezi toată discuția)