avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, o persoana cu handicap grav cu insotitor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, o persoana cu handicap grav cu insotitor poate beneficia...

Buna ziua,sunteti amabili sa I mi spuneti o persoana cu handicap grav cu insotitor poate beneficia de un pat gratuit de spital,va mulțumesc frumos, astept un raspuns

Alte discuții în legătură

Poate cineva primi si indemnizatie de insotitor si indemnizatie de handicap ? kitten53 kitten53 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sora mea este bolnava de schizofrenie (o forma foarte grava, o pazim cu randul), este pensionara, ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine indemnizatia de insotitor? rosica rosica BUNA,VA ROG FITI AMABILI SI SPUNETI MI DACA BUNICUL MEU CARE ARE PARKINSON,SI ESTE OPERAT,FACE PE EL,POATE BENEFICIA DE INSOTITOR?ASTEPT RAS.DACA DA CE ACTE ... (vezi toată discuția)
Certificat de insotitor maria1956 maria1956 Buna ziua, tatal meu are 84 de ani a iesit din spital sambata.Medicul ii recomanda ingrijire permanenta si spune ca poate beneficia de certificat de handicap ... (vezi toată discuția)