avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Daca beneficiez de concediu medical, ori de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Daca beneficiez de concediu medical, ori de la medicul ...

Buna ziua! Daca beneficiez de concediu medical, ori de la medicul de familie pentru mine personal ori de la medicul copilului pentru a sta acasa in vederea ingrijirii copilului bolnav, (ma refer la o perioada intre 3 si maxim 10 zile) este adevarat ca pe perioada concediului medical trebuie sa imi faca suspendarea activitatii la firma?

Alte discuții în legătură

Concediu medical ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna Ziua Stie cineva [b]cat voi lua eu concediu medical[/b] in situatia in care: in data de [b]22 ianuarie 2013[/b] am terminat concediul de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă in preaviz Smarin unicoms Smarin unicoms Bună ziua, Am rugămintea să imi clarificati următorul aspect: Daca un angajat care pe perioada preavizului ( 45zile) intra in concediu medical ( fapt ce ... (vezi toată discuția)
Zile concediu medical pentru mama ocatalina ocatalina Cate zile de concediu medical trebuie sa prevada un contract de munca in cazul in care angajatul este mama si va avea nevoie de zile in acest sens pentru a sta ... (vezi toată discuția)