avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Matusa mea de 92 de ani este incadrata intr-un grad ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Matusa mea de 92 de ani este incadrata intr-un grad ...

Buna ziua . Matusa mea de 92 de ani este incadrata intr-un grad de handicap cu insotitor . As vrea sa stiu daca o pot duce in Italia sa locuiasca la mine ,daca ia pensia de handicap in Romania . Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor ciresicam9 ciresicam9 buna ziua ,matusa mea este iesita la pensie pe caz de boala de curind nepotelul ei s a inbolnavit (acum 3 luni ,tumoare ),parintii vor sa se duca sa ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap in italia ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua!am si eu o intrepare daca se poate sa imi raspundeti va rog. Sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent din 2006 in urma unui accident de masina ... (vezi toată discuția)
Procuri pentru un minor ContSters213706 ContSters213706 Buna ziua! Am 16 ani si locuiesc in italia. In iulie trebui sa ma duc in vacanta in romania. Matusa mea ma va insoti, dar as vrea sa stiu de ce am nevoie ... (vezi toată discuția)