avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Închiriere apartament moștenit, fără succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Închiriere apartament moștenit, fără succesiune dezbătută

Închiriere apartament . Bună ziua . Vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă . Am un apartament moștenit de la părinți pentru care , din motive financiare , nu am încheiat acte de succesiune , fiind unic moștenitor . Apartamentul este nefolosit și aș dori să îl închiriez . Pot să fac asta , fără a încheia succesiunea ? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 14:54, 10 Aprilie 2025
Buna ziua

Pana nu finalizati succesiunea nu sunteti proprietarul acelui apartament, prin urmare legal nu il puteti vinde/inchiria etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!bună ziua,am nevoie de ajutor părinții mei au decedat,nu am ... Violeta4724 Violeta4724 Bună ziua,am nevoie de ajutor părinții mei au decedat,nu am făcut succesiune suntem doi frați,problema este următoarea eu nu locuiesc în aceeași ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere severalexa severalexa Buna ziua In urma decesului soacrei mele a ramas un apartament pentru care nu am facut sucesiunea inca Doresc sa-l inchiriez si as dorii sa stiu cum fac ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa închiriez apartamentul părinților mei ... Naicu Naicu Bună ziua. As dori sa închiriez apartamentul părinților mei decedați.Dar nu qm făcut succesiunea, fiind singurul copil. Astfel , cum pot face declarația ... (vezi toată discuția)