avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contractul de mandat este vechime in muncă?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contractul de mandat este vechime in muncă?

Bună ziua,
As vrea să știu dacă cineva care a lucrat cu contract de mandat în perioada 1986-1988, fără a i se plăti contributiile ,adeverinta va avea efect de Vechime în muncă la întocmirea dosarului de pensionare limita de vârstă.
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
marcelamateescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 10 Aprilie 2025
Activitatea prestata in baza unui contract de mandat nu este vechime in muncă.
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul militar constituie vechime in munca? eder eder Buna ziua. Sunt pensionat pe caz de boala, am fost militar, am 17 ani vechime ca militar activ si un an ca civil. Doresc sa stiu daca stagiul militar ... (vezi toată discuția)
Stagiu militar obligatoriu - pensie bexxx bexxx Buna ziua.va rog sa ma lamuriti daca stagiul militar obligatoriu este luat in considerare pentru realizarea stagiului complet de cotizare de 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime in munca vanatorul vanatorul O angajata isi depune dosarul de pensionare la limita de varsta cu reducere pentru conditii deosebite in luna mai 2015, primeste decizia de pensionare in ... (vezi toată discuția)