avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... 9 ani in Mapn (armata) . Primesc pensie sau nu?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

9 ani in Mapn (armata) . Primesc pensie sau nu?

Buna ziua,

Am lucrat circa 9 ani in Mapn (armata) am iesit cu demisie cand aveam gradul de capitan prin 1998. As vrea sa stiu daca se pot cumpara cei 5 ani de contributie in munca ( am inteles ca din armata primesti pensie daca ai lucrat minim 10 ani) si cam care ar fi suma (minima) necesara pentru cei 5 ani.

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
DanSer, utilizator

Alte discuții în legătură

Vechime in munca minima iongiurca iongiurca va salut, va rog o informatie cu privire la citi ani minim este nevoie pentru a iesi la pensie la limita de virsta (si daca facultatea si armata se adauga la ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrata cu invaliditate 3 este adaugata la perioada contributiva? Manuela Anton Manuela Anton Buna ziua ! 1.)Daca o persoana are grad de invaliditate 3 din 04,04,02019 si a lucrat continuu pana la intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara vasile_o54 vasile_o54 Daca am iesit anticipat la pensie(din armata) in 2001 cu vechime completa dar la varsta de 47 de ani, acum cand am 57 de ani, nu pot cere recalcularea pentru ... (vezi toată discuția)