avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Soacra mea a cumparat o masina inscrisa in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Soacra mea a cumparat o masina inscrisa in Ro de ...

Buna seara!
Soacra mea a cumparat o masina inscrisa in Ro de la un parc auto autorizat! Ea mi-o poate vinde mie fara sa o mai ia in evidenta la primarie si sa o trec eu pe numele meu? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:06, 11 Aprilie 2025
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto proprietar decedat denisa13 denisa13 Buna seara Eu si sotul meu in noiembrie 2014 din economiile noastre am cumparat o masina pe care am trecut-o pe numele tatalui sotului(pensionar). Pe data de ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am un autoturism care a fost inmatriculat pe socrul ... Iulian230296 Iulian230296 Buna seara, Am un autoturism care a fost inmatriculat pe socrul meu care a decedat acum un an Dupa ce s-a facut succesiunea si mostenirea, masina a ramas pe ... (vezi toată discuția)