avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Astăzi am activat aplicația ROeID și am solicitat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Astăzi am activat aplicația ROeID și am solicitat ...

Bună ziua ,
Astăzi am activat aplicația ROeID și am solicitat un extras de la un anumit angajator cu care am încheiat contractul prin acordul părților în data de 06.04.2023.In extrasul pe care l -am solicitat scrie însă că , contractul meu este activ.Ce pot face in această situație?Am decizia de încetare a contractului si in prezent lucrez la alta firma.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 13 Aprilie 2025
Mergeti la fostul angajator si explicati situatia ...ca trebuie sa transmita incetarea c.i.m. in REVISAL ,
Bună ziua,am trimis o notificate angajatorului dar nu îmi răspunde. Este ok sa nu transmită datele corecte în Revisal?Nu are nici o responsabilitate ?Adică tot angajatul este obligat sa verifice datele în Revisal?
Mulțumesc!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Daca nu v-a raspuns la notificare, sesizati ITM-ul.

2. Nu este ok sa nu transmita datele corespunzatoare in REVISAL ...transmiterea de date eronate sau netransmiterea inseamna contraventie.

3. Responsabilitatea este a peraoanei desemnate sa completeze si sa transmita REVISAL-ul, chiar daca sanctiunea se va da pe societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

modificare / corectie revisal ??? sadaka sadaka va rog sa ma sfatuiti, este corect sa fac modificari in revisal daca gasesc in el nereguli in declararea activitati unui salariat. expl: am un salariat care ... (vezi toată discuția)
Contractele de munca din revisal slashtim slashtim Buna ziua, in urma unui control de la o institutie a statului au fost constatate urmatoarele nereguli si anume : - listele din programul meu de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Carnetele de munca opreas opreas Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca? Cum se poate obtine oc copie după acest document? Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)