avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sunt asociat la o firma cu datorii si am primit un ...
Discuție deschisă în Executare silită

sunt asociat la o firma cu datorii si am primit un telefon de ...

sunt asociat la o firma cu datorii si am primit un telefon de la anaf ca ar vrea sa ma ctioneze , sa-mi puna popriri etc. exista aceasta posibilitate legal?
Cel mai recent răspuns: col68 , utilizator 20:36, 15 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să vă acționeze in instanță și apoi să vă pună popriri, este posibil dar doar în această ordine și doar dacă se admite cererea lor. Atlfel, dacă există datorii măsurile de executare se iau doar asupra veniturilor și bunurilor societății.
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
Mihail Croitoru, Avocat
mutumesc frumos pt raspunsul prompt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)
Faliment firma declarata inactiva steeefan2011 steeefan2011 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Din cauza nedepunerii situatiilor financiare la timp, srl-ul a fost declarat ca fiind inactiv de catre ANAF. Firma are ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate - impozit forfetar si executare silita soricaadrian soricaadrian Iata speta: Societatea X SRL a fost constituita de catre doi asociati Primus si Secundus. Secundus are si calitatea de administrator al societatii. Primus ... (vezi toată discuția)