avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locuiesc in Italia si am 2 copii cu un cetaten ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locuiesc in Italia si am 2 copii cu un cetaten albanez, copii au cetatenie romaneasca si albaneza. Vreau sa ma despart de el si sa plec cu copii in Romania, cum pot face asta legal? Ma ameninta in toate feluriel ca imi ia copiii si nu vreau ca ei sa sufer

Vreau sa ma despart de concubin si sa iau copii cu mine in Romania.
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 16:12, 14 Aprilie 2025
Bună ziua, divorțați conform legii italiene și tot conform legii italiene se va dispune și cu privire la domiciliul copiilor sau orice alte aspecte cu privire la aceștia. Cel mai pobabil nu puteți părăsi legal Italia cu copiii fără acordul tatălui sau fără autorizarea instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama abuzata de concubin in italia vera veronica vera veronica Traiesc in concubinaj cu un cetatean roman in Italia si avem si un copil minor impreuna.Vreau sa plec in Romania cu copilul fara acordul concubinului meu, ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori aflati in strainatate BARSAN L. BARSAN L. impreuna cu familia am hotarat sa ne stabilim in urma cu un an pe teritoriul statului German. Impreuna avem doi copii minori in varsta de 12 si 9 ani care sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi parintesti Mihai_Mihaita Mihai_Mihaita M-am documentat mai mult , am intrebat chiar si un avocat dar parca nu sunt lamurit ,de aceea as dori sa pun aceasta intrebare si aici pe forum : daca 2 copii ... (vezi toată discuția)