avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua azi a intrat pensia pe card pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua azi a intrat pensia pe card pensie de invaliditate ...

buna ziua azi a intrat pensia pe card pensie de invaliditate de gr3 (1281ron) dar fara nici un fel de marire de PASTI care este promisa peste tot 400ron ,vreau sa va intreb noi pensionarii pe caz de boala nu dipunem de aceasta MARIRE DELA STAT ??? sau e doar propaganda inainte de ALEGERI???
Cel mai recent răspuns: DRAGOS 1972 , utilizator 22:47, 11 Aprilie 2025
Nu cumva si lucrati cu jumatate de norma ? ca daca lucrati , probabil au adunat cele doua venituri si depasiti 2574 lei .
Nu lucrez deloc
Nu lucrez și nu are ce aduna doar promisiuni mincinoase DECÂT O MINCIUNA FRUMOASA MAI BINE UN ADEVĂR URÂT
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati primit cuponul. Ce suma scrie pe cupon ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am pensionari in familie care au primit acei bani , sunt si pe cupon , dar si in cont . Daca azi nu ar fi intrat aceste sume suplimentare , vuiau toate televiziunile . Cereti o lamurire la Casa de Pensii , la noi nu mai sunt acele cozi infernale , s-a reglat situatia . Faceti un drum pana acolo , poate e vreo eroare .
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
CHKa, utilizator

Alte discuții în legătură

Mizeria electorala din fiecare an continua intr-o veselie ! Radu Gabrian Radu Gabrian Ca de obicei , cu ocazia oricaror alegeri , persoane mai mult sau mai putin anonime , ne trimit mesaje electorale , in favoarea unora dintre candidati sau in ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cioacataandreea88 cioacataandreea88 Buna ziua! am si eu o mare rugaminte,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care am divortat la notar,am stabilit o pensie de 300 lei cu conditia sa ma ... (vezi toată discuția)