avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua Am avut un accident cu două victim (nu au ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua Am avut un accident cu două victim (nu au patit ...

Bună ziua
Am avut un accident cu două victimime (nu au patit nimic) menționez accidentul nu a fost provocat din cauza mea
În urma recoltări cu aparatul etilotest am fost depistat cu alcoolemie de 023 iar la sange 032
Menționez ca nu am băut când m-am urcat la volan ci cu o seară înainte
Mi-a fost reținut permisul pentru 90 de zile
Au trecut 6 luni de când mi-a fost reținut și nu l-am primit înapoi
Am făcut urgentare și tot nimic
Mă puteți ajuta
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 16:00, 12 Aprilie 2025
Mergeți la agenți de politie care se ocupă de dosar și plătiți rezultatul probelor de la INML..Dacă plătiți se va debloca și stagnare acestuia.

Dacă în etilotest a fost 0,23 în sânge nu se putea 0,32.(în sânge valorile sunt duble)
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
SunnyXxxX, utilizator

SunnyXxxX a scris:

Am fost testat cu etilotestul la ora 11:00 și la sânge am fost la 16:40
Analizele sunt plătite
Puteți să spuneți valorile din sânge?( cele 2 probe)
Drog ați fost testat?
Expertiza accidentului ați platit o?( dacă nu este plătită dosarul rămâne blocat iar permisul la poliție)
Expertiza se plătește de șoferul vinovat ( faceți un efort dacă doriți permisul).,sau așteptați la fondurile M.A.I.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Daniel Pasc Daniel Pasc Buna ziua. Am fost oprit de politie in 25 ianuarie 2020 si testat cu alcool testul cu rezultatul 0,41 mg/l aer expirat. Dupa recoltarea probelor de sange s-a ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)