avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, eu as dori sa intreb cum pot vizualiza ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, eu as dori sa intreb cum pot vizualiza suma de bani ...

Buna seara , eu as dori sa intreb cum pot vizualiza suma de bani platita la privat pentru pensie ? Eu am avut la alliaza Tiriac . daca intru pe google pe site Allianz Titiac pentru a forma un cont pt vizualizare imi trebuie sa intfoduc cartea de identitate. Pot sa o folosesc desi este cartea de Identitate expirata romaneasca ? ( eu in prezent locuiesc in Italia) . Ma gandesc ca ar trebui sa functioneze cu cartea romaneasca pe care am avut-o ( chiar daca este expirara) . Pai altfel nu-mi imaginez cum pot crea cont pentru a vizualiza . Asa am facut si cu casa de pensie . Am creat cont utilizand cartea de iddntitate romaneasca chiar daca este expirata , si a fost bine . Fac la fel pt allianz Tiriac ? Multumesc mult. Daniela Zaharia
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 07:05, 12 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luați legătura cu ei, aveți datele de contact (e-mail și numere de telefon) aici:
[ link extern ]
Doar cineva din interior vă poate ajuta concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare. eu am intrebat casa de pensie iasi cum pot ... Daniela Trento Daniela Trento Stagiu de cotizare. Eu am intrebat casa de pensie Iasi cum pot sa obtin de la ei un rezumat cu total ani lucrati in Romania . Si mi.au zis sa fac o cerere. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am si eu o intrebare. vad ca plata pensiei se poate ... Daniela Trento Daniela Trento Buna ziua , am si eu o intrebare. Vad ca plata pensiei se poate face si de catre o persoana din strainatate . Eu daca sunt in Italia, desi nu mai am o adresa ... (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)