avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună seara! Îmi poate spune cineva dacă din punct ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună seara! Îmi poate spune cineva dacă din punct de vedere ...

Bună seara! Îmi poate spune cineva,dacă din punct de vedere legal, whatsapp-ul este canal oficial de comunicație, la nivel de institutii? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Nasicu , utilizator 09:18, 12 Aprilie 2025
Nu este un canal oficial de comunicare. ...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limba romana mircea2103 mircea2103 Va rog sa-mi spuneti daca utilizarea cuvantului \\"nivel\\" este corecta in urmatoarele cazuri: 1. \\"La nivelul institutiei exista 7 angajati.\\" 2. ... (vezi toată discuția)
Scolile au obligatia sa informeze parintii asupra cazurilor de covid-19? IUBONI IUBONI Buna dimineata. Stie cineva sa-mi spuna daca scolile au obligatia sa informeze parintii despre situatia epidemiologica (legata de Covid-19 sau alte boli ... (vezi toată discuția)
Rezervare hotel romania fara camere disponibile. thrares thrares Buna ziua. Am facut o rezervare pe booking la un hotel din Romania. Dupa cateva ore am fost contactat de proprietarul hotelului sa imi spuna sa anulez ... (vezi toată discuția)