avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ma intereseaza arhiva Trustului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ma intereseaza arhiva Trustului de Constructii industrale Timiș ...

Buna ziua ma intereseaza arhiva de trustul de constructi industrale timis.Am nevoie de sería si numarul carti de munca. Ca SA obtin adeverinta de munca .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 12 Aprilie 2025
Aveti ceva de cauta , in 1991 Trustul-antrepriză generală de construcţii industriale Timişoara. a fost reoirganizat in 9 societati comerciale ..vedeti aici Hotararea de Guvern si reveniti cu detalii privind activitatea desfasurata
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 ... Alexhhhh Alexhhhh Buna ziua! Stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 al societatii mc ind trust constructii chimice midia (statia utilaj transport Navodari, ... (vezi toată discuția)
Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)