avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, locuiesc cu concubinul in casa unde suntem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, locuiesc cu concubinul in casa unde suntem propietari ...

Buna seara locuiesc cu concubinul in casa unde suntem propietari cotă parte .Nu ne mai intqlegem si la intelegere spune sa imi dea bani partea mea in rate prin notar ,oare ,Oare există riscuri
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:15, 12 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu invers?
Nu exista riscuri ca averi pe ce îl executa, puteți sa mergeti cu avocat la notar, sa prevedeti la câte rate neplătite se declara scadent anticipat și îl executați pe casa pt suma datorata
Mergeți la notar și vedeți ce zice.
Puteti merge și la avocat cu actele dacă vreți sa va informați exact.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)
Impartire casa ? sau bani ? gigelas gigelas Buna seara, Un barbat si o femeie,sunt concubini. Impreuna au cumparat o gospodarie,casa si terenul aferent. Dupa cativa ani,au intervenit certuri intre ei si ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire codru_popa codru_popa buna ziua am si eu o intrebare In urma cu 20 ani mama a cunoscut un barbat si au stat in concubinaj pana la decesul mamei in timpul concubinajului au cumparat ... (vezi toată discuția)