avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea după bunica, Bună seara , va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea după bunica, Bună seara , va rog sa ma ajutat cu ...

Succesiunea după bunica,
Bună seara , va rog sa ma ajutat cu un răspuns, ce acte avem nevoie pentru succesiunea apartamentului.
Soțul meu a primit prin Testament in 2001 apartamentul bunicii. Succesiunea nu a fost făcute atunci , iar acum trebuie sa o rezolvam.
Bunicii au locuit intr-un apartament plătit dr către mama soțului, dar trecut pe numele bunicii.
Bunicii au avut 3 copii, dintre care una din fete mama soțului meu.
În prezent, mama soțului a decedat, mai trăiesc unchiul și mătușa. De la ambii avem hârtie notariala cu renunțare la drepturi asupra imobilului.
Ce acte avem nevoie sa facem trecerea la nume a apartamentului?
Menționez, Soțul meu mai are un frate care nu este în deplinătate mintală și chiar fără un act de identitate. Avem nevoie și de semnatura lui ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:40, 12 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Și de semnăturile copiilor unchiului și mătușii (dacă au), pentru ca și ei sunt descendenţi și moștenitori rezervatari ai bunicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire unchi fara copii, testament pentru un alt nepot. andreiadmin andreiadmin va rog unele clarificari in urmatoarea situatie :un unchi al meu si frate al mamei mele a decedat,dupa ce sotia lui decedase cu un an inainte.NU au avut ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiuni multiple alex1900 alex1900 Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu răspunsuri la următoarea speță, care implică deschiderea succesiunilor după 4 membrii ai familiei decedați ... (vezi toată discuția)
Testament Anton23 Anton23 Buna ziua, Sora tatalui meu si sotul ei au lasat testament alor mei, pentru casa lor. Mentionez ca ei nu au copii, parintii lor nu mai traiesc, iar sora ... (vezi toată discuția)