avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara in anul 2016 am achiziționat un imobil cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara in anul 2016 am achiziționat un imobil cu contract ...

Buna seara in anul 2016 am achiziționat un imobil cu contract bilateral apoi Dezvolatorul nu a mai dorit să facă actele a fost de negasit am un proces pe rol și totuși a venit executorul sa mă evacueze am 2 minori
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:01, 13 Aprilie 2025
Executarea se face la solicitarea cui?E greu de spus care e situația discutați cu un av..Aveți un proces pe rol,cu o miza financiara,nu cred ca nu aveți un av angajat.Astfel de situații se lămuresc prezentând acte,oferind informații, nu prezentând în 2 rânduri o situație fără nici un amănunt.Contestatie la executare etcetc.
Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrare in posesie imobil adjudecat-actiune in evacuare respinsa alinanicoleta85 alinanicoleta85 Buna ziua, In aprilie 2016, am achizitionat la licitatie un apartament (pentru care am platit pretul pietei, cu 7000 euro peste valoarea din raportul de ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pretentii maz maz buna ziua. am si eu o problema. in 2016, in baza unei sentinte civile ramasa definitiva prin respingerea apelului s-a dispus evacuarea dintr-un imobil a unui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, m-am judecat 3 ani de zile cu primăria pt modificare ... MareMali MareMali Bună ziua, Ma-m judecat 3 ani de zile cu Primăria pt modificare titlu de proprietate și am câștigat, problema este ca de 9 luni de zile de la emitere ... (vezi toată discuția)