avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost într-un accident de mașină. Mâna și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost într-un accident de mașină. Mâna și degetul mi-au ...

Am fost într-un accident de mașină. Nu am fost de vină. Mâna și degetul mi-au fost fracturate. A trebuit să mă operez la mână. Cât de multă despăgubire pot primi?
Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2025
razsk0, utilizator
Cel mai recent răspuns: razsk0 , utilizator 00:15, 15 Aprilie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu asa se pune problema.Trebuie sa aveți acte medicale,certificat medico legal cu nr de zile de îngrijiri medicale,,sa faceți dovada unui prejudiciu ,era mana cu care scriați,lucrați la calculator,nu ați mai putut presta anumite proiecte,lucrări etc.Depinde dacă aveți răbdare sa va judecați cu asigurătorul 2,3 ani sau acceptați oferta de nimic inițială etcetc.In principiu nu va așteptați la cine știe ce minuni..
Veți primi maxim cât veți cere
Sunt student international.. cartea mea de rezidenta este valabila pana in septembrie. deci abia astept decizia instantei. daca accept oferta initiala. cât timp îmi va lua până primesc despăgubiri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier vatamare corporala din culpa gabrielconstantin gabrielconstantin Buna ziua, Pe data de 10.07.2016 am fost implicat intr-un accident rutier in care nu am acordat prioritate iar victima a fost o tanara motociclista. ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca persoane vatamate iulian2015 iulian2015 recent am avut un accident auto , persoana implicata nu a oprit la semnul STOP si mi-a distrus autoturismul , mai mult am fost nevoit sa stau cu mana ... (vezi toată discuția)
Despagubire vatamare corporala, asigurator si asigurat crina1291 crina1291 In urma cu 2 saptamani, am avut un accident de circulatie, din care eu rezult ca parte vatamata. cu firma de asigurari am deschis dosar de dauna pt masina ... (vezi toată discuția)