avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Mi s-a suspendat permisul auto plus amenda ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Mi s-a suspendat permisul auto plus amenda aferentă, ...

Bună ziua,
Mi s-a suspendat permisul auto plus amenda aferentă, pe un drum național, la o întrare pe acesta a unui drum comunal preventiv anm trecut axul șoselei deoarece venea mașină din sat .Am întrat imediat pe sensul meu,Soseaua națională era complet liberă. Am șanse la o contestație?
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 17:31, 14 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! Aveți dacă puteți dovedi că cel care venea pe drumul comunal v-a creat impresia că nu va opri și dvs ați acționat pentru a evita un accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incident rutier ContSters180748 ContSters180748 Buna ziua, O situatie bizara: Mergeam cu masina pe drum cu 2 benzi pe sens ( eu mergand pe banda de langa marginea drumului), viteza 90/h si din stanga a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat neacordare de prioritate mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana zilele trecute mi-a fost suspendat permisul de conducere 60 de zile pt neacordare de prioritate care a rezultat cu un accident fara victime omenesti, ... (vezi toată discuția)
Contestație suspendare permis - decizie nedreaptă a politiei NicoletaLazar NicoletaLazar Buna ziua, In seara de 25.09 la iesirea din parcarea unui hipermarket, pe Sos Oltenitei am oprit la indicatorul Stop, m-am asigurat, am semnalizat si cand ... (vezi toată discuția)