avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat pentru pfa cod caen 9329 alte ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat pentru pfa cod caen 9329 alte activitati recreative?

Am un pfa cu cod caen 9329 alte activitati recreative. Necesita casa de marcat?Daca nu,cum incasez banii,am o trambulina in parc. Pot utiliza chitanta sau disp incasare personalizate ? Ma puteti ajuta? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:26, 21 Aprilie 2025
Bună ziua, vă trebuie casă de marcat.
Daca aceasta este singura activitate, puteti sa eliberati bilete de intrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru activitati recreative si distractive (caen 9329) trebuie spatiu comercial? ietamac ietamac Salut, Sunt pe cale sa-mi deschid o firma cu codul CAEN principal 9329 - Alte activitati recreative si distractive. Intentia mea este sa fac ceva care aduce ... (vezi toată discuția)
Aamenda pentru masa de biliard ContSters330987 ContSters330987 In autorizatie am si codul caen 9329- alte activitati recreative si distractive- trecut la alte activitati secundare.In prezent am deschis un punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda pentru a organiza excursii pentru turiști? LauraSc LauraSc Bună ziua! Locuiesc într-o zonă turistică pe care o cunosc foarte bine și aș dori să organizez excursii cu autoturismul proprietate personală la ... (vezi toată discuția)