Buna ziua ,sa contestat in instanta decizia de pensi in care am sesizat lipsa unui stagiu de citeva luni din 2001 ,cei de la Casa de pensi invoca in instanta ,ca motiv nedepunerea declaratilor nominare pe citeva luni in 2001 ,desi am achitat contributiile cum pot beneficia de acest stagiu ,cum sa fac dovada dupa 25 de ani ,eu am dovada platiilor ,a vechimi inscrise in cartea de munca ce sa mai dovedesc ,despre ce vorbim ,am inteles ca nu mai trebuie facute alte demersuri in 2025 ,asta spunea Ministra MUNCII ,atunci cum pot sa mi dobindesc drepturile desi sunt citeva luni ,respectiv 9 luni ,daca erau 5 ani ,ce faceam, multumesc.
Va multumesc mult ,vom atasa dovada platiile si statele de plata ,ce alteceva sa mai faci dupa 24 de ani ,ce declaratii nominale invoca ei ,dupa 24 de ani .
Incepand cu 01.04.2001 , angajatorii aveau obligatia sa depuna la Casa de pensii, Potrivit legii 19/2000, declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat.