avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau PFI pt un pictor?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau PFI pt un pictor?

Buna ziua! Mi-as dori sa pot emite o factura sau sa legalizez cumva activitatea mea. Eu pictez figurine printate 3D pt un studio din strainatate, si le trimit inapoi terminate. Pana cum studioul mi-a spus ca a fost ok sa lucram ca persoana fizica insa de acum ar avea nevoie sa ii ofer factura. Un PFI poate emite factura sau este mai optim un PFA? Mentionez ca sunt pasionata de pictura si arta de peste 15 ani, insa nu am cursuri sau studii superioare in domeniu, doar am participat la diverse concursuri. Este necesara o diploma? As fi recunoscatoare daca m-ar lamuri cineva, va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Pfa persoana fara facultatea de arte sau scoala de arte ACmr ACmr Am inceput sa pictez din 2018, invatand autodidact de pe Youtube, din carti, etc. Ca studii am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare Politehnica, ... (vezi toată discuția)
Cum pot face rost de autorizatie - artist vizual seres_zoltan seres_zoltan Buna ziua. Am talent la desen (portrete, peisaje) si as dori sa imi deschid o mica afacere din asta. Am inteles ca trebuie PFA pentru asta. Insa am nevoie si ... (vezi toată discuția)
Pictor,cum sa vand tablouri?? principessa60 principessa60 buna ziua.imi place sa pictez,si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul.Vreau sa vand tablourile pe care le fac dar nu stiu cum si unde.Trebuie sa infiintez ... (vezi toată discuția)