avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Terenuri puse sub sechestru după vânzare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Terenuri puse sub sechestru după vânzare

Eu și soțul meu am cumpărat 2 terenuri, ulterior acestea au fost puse sub sechestru pe motiv că firma care ne au vândut terenurile este cercetată pentru înșelăciune, fraudă și furt. Eu ce pot sa fac in cazul asta? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 19:06, 14 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați devenit proprietari pe terenuri și v-ați înscris dreptul de proprietate în Cartea funciară, atunci nu se poate pune sechestru pentru suspiciunea faptei penale săvâșite de o altă persoană. Undeva e o problemă, care trebuie depistată. Ar fi bine să consultați un avocat, să-i expuneți în detaliu starea de fapt, pentru a găsi soluția optimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzarea unui imobil aflat sub sechestru cik_l cik_l Buna seara, Un imobil pus sub sechestru de mine a fost vândut de către proprietar deși era înscris in cartea funciară ca nu este liber de ... (vezi toată discuția)
Cum pot incheia un contract de vanzare cumparare daca ... clawd3 clawd3 Buna ziua ! sunt un student de 23 ani cu o problema de care mi-am dat seama ca e destul de grava! In anul 1986 parintii mei au "achizitionat" o casa in ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie a raspunderii penale DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY Buna ziua, Se da speta: In anul 2006 persoana X devine proprietara a 2 terenuri in urma unui CVC. cu clauze de intretinere. Persoana Y oferteaza ... (vezi toată discuția)