avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia fetitelor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia fetitelor

Buna seara...sunt mama a doua minore de 8 respectiv 9 ani ..sunt in concubinaj cu tatal fetitelor de aproximatv 12 ani,ele fiind trecute pe numele lui! Au aparut certuri si neintelegeri intre noi, ..iar eu ma gandesc serios la o eventuala despartire. Vreau sa plec cu fetele..sa ma mut cu chirie! Mentionez ca momentan locuim in apartamentul parintilor lui. Eu nu am o locuinta personala.Vreau sa stiu ce sanse am sa mi se incredinteze mie fetele,nu concep sa raman fara ele. Nu vreau sa ramana la el mai ales ca are prostul obicei de a baga toti banii la jcurile de noroc iar eu ma chinui singra cu tot..ce demersuri trebuie sa fac pentru a ramane fetele cu mine? Imi acorda statul fetele mie avand in vedere ca eu nu am locuinta personala si va trebui sa stam cu chirie? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 14 Aprilie 2025
Mutati-va cu fetele în chirie și apoi începeți judecata. Nu e musai sa aveti locuinta proprietate, important e sa aveti cum va intretine.
Daca va mutati cu chirie, sa faceti contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti castiga diortul ?? MarianElena1 MarianElena1 Buna ziua ,eu de catva timp nu ma mai inteleg cu sotul meu ..si as dori sa bag divort ,cum as putea sa obtin tutela fetelor ,(am 2 fete una de 5 ani si una de ... (vezi toată discuția)
Custodia mamei isabelle_ife isabelle_ife Buna ziua. Ma numesc Isabela si am 27 de ani.Momentan locuiesc in Anglia si am un copil.Din nefericire copilul nu e cu mine deoarece e la parintii tatalui ei ... (vezi toată discuția)
Sunt în divorț, iar soțul nu îmi dă voie să iau hainele și jucăriile copiilor la domiciliul meu pentru că ar fi bun comun. este adevărat? elisa emilia elisa emilia Bună ziua Sunt în divort cu soțul și el zice ca jucăriile și hainele fetelor, nu le pot lua la domiciliul meu, (unde mai stau cu fetele uneori) deoarece ... (vezi toată discuția)