avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Se dă următorul scenariu : - Liceu Profil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Se dă următorul scenariu : - Liceu Profil Tehnic ...

Buna ziua.

Se dă următorul scenariu :
- Liceu Profil Tehnic
- Facultate de Drept
- Master in Ingierie Energetica.

Pot fi încadrat pe funcție de Inginer în Electrica. Pentru aceasta funcție Diploma de Master e echivalentă cu statutul de Inginer?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 14 Aprilie 2025
Diploma de Master nu este echivalentă cu statutul de Inginer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)
Inginer in industria alimentara - conditii de indeplinit pentru a putea fi sef serviciu extern de prevenire si protectie - Elibet - Elibet Buna, este posibil ca un absolvent al facultatii de Stiinta si Tehnologia Alimentelor - sectia Tehnologia si Prelucrarea Produselor agricole, obtinand titlul ... (vezi toată discuția)
Angajare pe post de inginer danee99 danee99 buna ziua! va rog sa-mi spune-ti care sunt posibilitatile de angajare in interiorul unei firme daca sunt in anul II(mai am doi pana termin) in domeniul ... (vezi toată discuția)