avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot contesta o hotarare data pe art. 341 alin.6 lit. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot contesta o hotarare data pe art. 341 alin.6 lit. b cod procedura penala?

Buna ziua!
Pot contesta o hotarare data pe art. 341 alin.6 lit. b Cod proc. pen.?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 14 Aprilie 2025
... admite plângerea, desfiinţează soluţia atacată şi trimite motivat cauza la procuror pentru a începe sau pentru a completa urmărirea penală ori, după caz, pentru a pune în mişcare acţiunea penală şi a completa urmărirea penală ....!!!

De ce ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de nup in instanta Laura50 Laura50 Am primit ordonanta de NUP de la prim procuror dar instanta de judecata a admis plangerea impotriva acestei ordonante si a admis cererea spre judecare pe ... (vezi toată discuția)
Inceperea judecății Narcisa_ Narcisa_ Parchetul a emis ordonanta de clasare, iar judecatorul de camera preliminara a desfintat ordonanta (art. 341 cpp) în vederea completării urmăririi ... (vezi toată discuția)
Reclamație clasare dosar penal AlexHrt AlexHrt Bună ziua. Am avut un accident, mai exact am acroșat un pieton care s a angajat in traversarea unui drum prin loc nepermis în stare de ebrietate. Acesta în ... (vezi toată discuția)