avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. O persoana care nu are stagiul complet de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. O persoana care nu are stagiul complet de cotizare ...

Buna ziua. O persoana care nu are stagiul complet de cotizare pentru pensionare, poate beneficia de reducerea varstei de pensionare pt ca a crescu doi copii:( ex. feb.1964 , doi copii cand poate sa iasa la pensie)
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:12, 16 Aprilie 2025
Nu.
Trebuie sa indeplineasca conditia de stagiu complet contributiv prevazut in anexa 5.,
Puteți ieși la LV in septembrie 2026 (62A 7L) cu minim 15 ani contributivi.
ce inseamna (62A 7L)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va da raspunsul anexa 5 a legii 360/2023
Limita de varsta la 62 a ni si 7 luni, daca indepliniti conditia de stagiu minim contributiv de 15 ani, sau nu-l indepliniti pe cel complet contributiv.
Februarie 1964 Septembrie 2026 62/7 33/6 15/0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)
Bună ziua. născută in12 august 1964. pe câmpul muncii din ... torokaty torokaty Bună ziua. Născută in 12 august 1964. Pe câmpul muncii din octombrie 1996. Cu un copil crescut. Doresc să știu când aș putea ieși la pensie. Eventual ... (vezi toată discuția)
Sunt femeie, născută în aprilie 1964 și am o vechime în ... Anaitat64 Anaitat64 Stagiu de cotizare la femei pentru anticipata Sunt femeie, născută în aprilie 1964 și am o vechime în munca de 32 de ani, fără facultate! Ma pot ... (vezi toată discuția)