avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am un apartament si nimeni nu locuieste acolo din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am un apartament si nimeni nu locuieste acolo din 2007. Acum se cere ...

Am un apartament si nimeni nu locuieste acolo din 2007... Acum se cere 2600 de apartment pentru inlocuirea liftului. Mentionez ca am platit asociatia si mentenanta liftului in toti acesti ani. Ar trebui sa platesc ce-mi cer?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:29, 15 Aprilie 2025
Da, e legal si trebuie sa platiti in calitate de proprietar al apartamentului respectiv.
Aveti dreptul de a cere explicații juridice în scris.
Pare ca ar avea dreptul...

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare abuziva lift auto/loc de parcare de compania x care ofera ... zicsieu zicsieu Blocare abuziva lift auto/loc de parcare de compania X care ofera mentenanta Date initiale: 4 locuri de parcare - 4 proprietati private; 1 lift auto cu 4 ... (vezi toată discuția)
Plata inlocuire lift camil123 camil123 Buna ziua, sunt presedintele asociatiei intr un bloc de locatari si in urma intrunirii sedintei de bloc anul trecut am stabilit sa inlocuim liftul si fiecare ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil Alexis_Tease Alexis_Tease Acum 2 luni am semnat un contract de vanzare-cumparare la notar, eu in calitate de cumparator. Nu il am la indemana in acest moment, astfel ca astept lamuriri ... (vezi toată discuția)