avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua Cum pot contesta o cesiune efectuata in anul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua Cum pot contesta o cesiune efectuata in anul 2011? ...

Buna ziua
Cum pot contesta o cesiune efectuata in anul 2011?
Mai exact am primit un apel telefonic de la Kruk prin care mi se transmite ca as avea o datorie la dansii pentru un contract incheiat cu Raiffeisen Bank in anul 2005 si cesionat catre Kruk in anul 2011. Cesiunea a fost transmisa la o adresa unde nu am avut domiciliul niciodata.
Pot face vreo actiune pentru a nu ajunge la executare silita?
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2025
manos76, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:08, 17 Aprilie 2025
Nu aveti calitatea sa contestati o cesiune, dar dacă ajungeți la executare silita, puteți contesta și invoca prescriptia. Acum nu e necesar sa faceți nimic. Sa nu ii luați în seama.
Din 2011, abia acum v,au contactat?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Aprilie 2025
gi-jane2, moderator
Daca va cine ceva de la executor mergeti la avocat pentru contestatie.
Banii plătiți se recuperează dacă câștigați procesul.

București 2015
Buna seara. Multumesc pentru raspuns. Da din anul 2011 abia acum am fost contactat
Firmele de recuperări creanțe incearca profitând de anumite lacune din legislatie.Nu luați decizii fără a arata actele cuiva..
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie raiffeisen bank/kruk romania cami_vox cami_vox Buna ziua In anul 2010 am solicitat Raiffeisen Bank un descoperit de cont, pe care ulterior nu l-am mai putut achita inapoi. La sfarsitul lunii Februarie ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va cer sfatul in legatura cu o prescriptie datorie. ... Matei.robert Matei.robert Buna seara. Va cer sfatul in legatura cu o prescriptie datorie. Datele sunt in felul urmator. In 2007 am facut un descoperit de card. Am platit la vremea ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta adriana73 adriana73 in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)