avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa ca si muzicant vreau sa organizez un eveniment
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa ca si muzicant vreau sa organizez un eveniment

Buna ziua. Am un pfa ca si muzicant .Vreau sa organizez un eveniment unde cânt tot eu .(organizator si muzicant ) Am inteles ca trebuie sa fiscalizez bilete de intrare dupa care trebuie platit 5 % .
Intrebare: pot sa dau bon de casa (si sa nu fac bilete ) la intrare sau trebuie neaparat biletul
-dupa ce am platit 5% dupa bilete ,mai platesc 10% impozit si 10% sanatate
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:59, 21 Aprilie 2025
Daca aveti casa de marcat fiscala, atunci puteti elibera bon fiscal. Biletele sunt folosite de cei care sunt exceptati de la achizitia casei de marcat fiscale (este si cazul dvs.), dar daca tot o aveti ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie casa de marcat pt pfa ? miscutza miscutza este obligatorie casa de marcat pt un PFA care are domeniul de activitate intretinerea si repararea pneurilor adica o vulcanizare care doar presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit aliceeee aliceeee Intrebarea mea este daca un PFA cu norma pe venit, avand obiectul de activitate organizator de evenimente, poate emite persoanelor fizice chitanta la factura ... (vezi toată discuția)
Aceasta activitate necesita casa de marcat? gaby1976 gaby1976 Buna seara. Va rog frumos sa imi spuneti daca pentru activitatea de curatenie si menaj (pt. persoane fizice) este necesara casa de marcat. Am citit legea si, ... (vezi toată discuția)