avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar un teren pentru care am dat un avans ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar un teren pentru care am dat un avans de 5000 ...

Vreau sa cumpar un teren pentru care am dat un avans de 5000 de euro cu precontract .
In iunie 2025 trebuie sa ii dau si restul de 10000 de euro pentru a achita integral pretul de cumparare .
Aceasta suma de 10000 euro trebuie virata prin banca sau pot sa ii dau ches ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:32, 18 Aprilie 2025
Prin banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare cu rezerva dreptului de proprietate SANTIER SANTIER Buna seara! Am rugamintea unei povete intr-un aspect. Urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare – cumparare pt. un ap. Nou, dintr-o serie de 2 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executor judecatoresc ramonel78 ramonel78 Buna ziua! In iunie 2008 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare a unui imobil situat in judetul Vrancea-localitatea Gresu ,dandu-i un avans ... (vezi toată discuția)
Avans cumparare - plati in timpul precontractului liviu f liviu f Daca in timpul valabilitatii precontractului cumparatorul face mai multe plati fara a se specifica in precontract care este suma care reprezinta avans, la o ... (vezi toată discuția)