avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuz GDPR?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuz GDPR?

Buna ziua. Sunt angajata si imi primesc salariul la o anumita banca, nu conteaza care. In afara contului in care imi primesc salariul, mai am un card de cumparaturi Emag, precum si un cont Revolut pe care le alimentez in functie de nevoi. Ambele imi cer sa actualizez datele si sa le spun numele angajatorului. Inteleg nevoia de a declara sursa fondurilor (salariu), dar mi se pare abuz si nenecesar sa mi se ceara numele angajatorului. Nu inteleg cu ce ii priveste asta, mai ales in cazul unui card de cumparaturi. Au CNP, adresa, copie de buletin, declaratie privind sursa fondurilor... ce relevanta are daca lucrez la firma X sau Y? De ce ar fi asta treaba bancii? As putea sa ma opun sau sa fac o reclamatie? Unde as putea sa reclam? Exista institutii romanesti/europene care m-ar putea ajuta? Multumesc frumos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Aprilie 2025
Raluca147, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 13:44, 22 Aprilie 2025
Buna ziua!Va inteleg,si pe mine ma enerveaza aceste actualizari anuale,dar aceste cerinte sunt reglementate de BNR.Orice banca activeaza in Romania este obligata de BNR sa faca anual aceste actualizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog sa imi spuneti daca stiti cum poti fii verificat ... Ciobotaru87 Ciobotaru87 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca stiti cum poti fii verificat de catre stat daca faci plati si folosesti un card VISA de la un excenge online de ... (vezi toată discuția)
Am primit o cerere de la revolut in baza directivelor de spalare ... vasilei991 vasilei991 Am primit o cerere de la Revolut in baza directivelor de spalare a banilor sa le furnizez dovada incasarii in contul meu de la Etoro (o companie de ... (vezi toată discuția)