avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua, Tatăl meu a primit acum mulți ani prin ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua, Tatăl meu a primit acum mulți ani prin donație ...

Bună ziua,

Tatăl meu a primit acum mulți ani prin donație un teren pe care nu a apucat să își facă cadastrul la vremea acea. Acum în momentul în care am încercat să facem cadastrul ni s-a comunicat de către cadastrist ca nu se poate face cadastrul așa cum este în schiță din donație, pt ca vecinul nou, verișoara mea a intrat cu vreo 2 metri pe terenul nostru pe toată lungimea. Amiabil nu putem să ne înțelegem cu această. Menționez ca și cadastrul ei nu este înscris în cartea funciară (nu apare pe portal ANCPI) și de asemenea tot terenul pe care noi îl pierdem ar rămâne nerevendicat de nimeni între verișoara mea și următorul vecin. Se poate rezolva în vreun fel să fac cadastrul fără să o dau în judecată?

Alte discuții în legătură

Iesirea din diviziune a2b4c6 a2b4c6 Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot iesii din diviziune cu vecinul meu.Avem un teren de 300 mp pe care este construita casa,jumatate este propietatea vecinului ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru gs2005 gs2005 Buna ziua, Posed un teren din 2003. Anul trecut am masurat si pus stalpi mici la colturi. In primavara 2007 am vazut pe teren ca unii stalpi au disparut si ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)