avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale import fructe si bumbac din egypt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

import fructe si bumbac din egypt

Buna ziua.

ma puteti ajuta cu privire la un import de fructe si de bumbac din egypt ?ce acte as avea nevoie si de unde ar trebui sa incep ?presupun ca trebuiesc indeplinite niste norme pentru fiecare dintre importuri , precum si licentele respective .va mutumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: betty ely , utilizator 18:13, 14 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc foarte mult.o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pentru import-ambalare-distributie fructe uscate? ArthurFHB ArthurFHB Buna ziua. ce cod CAEN este necesar sa autorizez pentru activitatea de import-ambalare-distributie fructe uscate? De asemenea, daca ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare importului de produse alimentare din afara ue razvan79vl razvan79vl Buna ziua! Societatea unde activez este interesata sa obtin o licenta pentru import zahar(Cuba,Brazilia,Jamaica,etc). Vreu sa stiu daca am inteles bine ceea ... (vezi toată discuția)
Import fructe si bumbac din egypt betty ely betty ely buna ziua as dori sa cunosc in ce termene ale legii pot realiza un import de fructe si de bumbac din egypt in romania .nu stiu nici macar carei ... (vezi toată discuția)