avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Sunt pasionat de istorie si as dori sa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Sunt pasionat de istorie si as dori sa detin armuri, ...

Buna ziua,

Sunt pasionat de istorie si as dori sa detin armuri, sabii si arcuri. As dori sa procur aceste lucruri din afara tarii. Ar fi in regula sa detin aceste obiecte si sa le procur din afara tarii urmand a fi livrate prin curierat?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 22 Aprilie 2025
Pentru a deține legal o armă letală de colecție, cumpăratorii, moștenitorii ori donatarii au nevoie de atestat de colecționar și de autorizație de procurare, eliberate de structura de arme, explozivi şi substanţe periculoase.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna decizia asta ? este o decizie banuiesc preliminara ... penca_claudiu penca_claudiu Ce inseamna decizia asta ? Este o decizie banuiesc preliminara adica din greseala faptului ca in cerere am pus solicitare de suspendare si nu era ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis portarmă, sau nu ionut vasile 92 ionut vasile 92 Bună ziua am si eu o intrebare pentru cine ma poate ajuta: In 2013 am fost pus sub urmărire penală, am primit de la biroul arme explozii și substanțe ... (vezi toată discuția)
Import arma alba (antichitate) auraG auraG Buna ziua, nu am reusit sa gasesc informatia clara, asa ca intreb aici, am ales forumul de drept penal intrucat nici o alta categorie nu mi s-a parut ca s-ar ... (vezi toată discuția)