avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In cazul in care contractul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In cazul in care contractul de munca inceteaza cu ...

Buna ziua. In cazul in care contractul de munca inceteaza cu art 65, alin.1 (desfiintarea locului de munca), in perioada de preaviz de 20 zile lucratoare salariatul poate efectua zilele de concediu ramasa fara ca perioada de preaviz sa fie suspendata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 23 Aprilie 2025
da, in perioada de preaviz de 20 zile lucratoare salariatul poate efectua zilele de concediu ramase fara ca perioada de preaviz sa fie suspendata
Multumesc pt raspuns. Postul desfiintat astfel, cand poate fi reinfiintat?
In principiu, nu exista text de lege pentru reinfiintare ..dar din practica intalnita, unii angajatori asteapta minim 45 de zile ..adica, termenul de contestare a de de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare dupa reducere post vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti la ce perioada, dupa reducerea unui post in vederea eficientizarii activitatii si trimiterea angajatului in somaj, pot ... (vezi toată discuția)
Concediere carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am urmatoarea situatie : la o societate care are 3 angajati pe posturi identice ( printre altii ). Problema este ca unul dintre ei, are ... (vezi toată discuția)
Anuntare preaviz vicar vicar Buna seara problema mea este urmatoarea: lucrez intr-un notariat unde suntem angajati 3 oameni. In cursul zilei de azi d-na ma anuntat ca de luni intru in ... (vezi toată discuția)