avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La dosarul personal al unui angajat lipseste ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La dosarul personal al unui angajat lipseste contractul de munca, ...

La dosarul personal al unui angajat lipseste contractul de munca, este vorba despre un salariat incadrat in 1998 (anul reisese din carnetul de munca, unde contractul este inregistrat). Stie cineva care-i procedura obtinerii unui duplicat al contractului ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 28 Aprilie 2025
Perioada mentionata in carnet are viza DGMPS - Camera de munca?
Carnetele de muncă erau ținute în unitate, dar contractul de muncă este operat în carnetul de muncă și în REVISAL, numai că el nu exista fizic,
In 1998 nu exista REVISAL ..eu am intrebat altceva... societatea era inregistrata la DGMPS - Camera de munca/ ITM?
Da, a fost înregistrată la ITM. Persoana este angajată din 1998 și până în prezent. Contractul de muncă a fost înregistrat în REVISAL în 2006 cu data de 1998, când salariatul si-a început activitatea.
In acest caz, puteti depune la ITM o solicitare pentru a va elibera o copie de pe c.i.m. ..

Alte discuții în legătură

Pierdere contract de munca ioana2122 ioana2122 cum procedeaza angajatorul in cazul pierderi dosarului angajatului(dosar ce contine:contract individual de munca,cerere angajare,fisa medicala,fisa de la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca corect?sau ''fals'' angajator? iuli113 iuli113 buna..se poate ca pt o persoana care are contract de munca din februarie 2011 si sa nu aiba viza ITM pe contract sa fie valabil contractul si sa i se fie virat ... (vezi toată discuția)
Carte de munca crislor crislor am lucrat la o societate cu prorgam de 8 ore cu carte de munca , am mai lucrat o perioada de 4 ani si la alta firma cu program de 2 ore zilnic am avut stat de ... (vezi toată discuția)