avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încasare bonus de performanta in perioada de preaviz ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încasare bonus de performanta in perioada de preaviz - caz companie ...

Încasare bonus de performanta in perioada de preaviz - caz companie de consultanta , acorda bonusuri anuale. Daca sunt in perioada de preaviz la data plații bonus-ului pentru anul 2024, sunt eligibil pentru bonus? Condiția din ROI este descrisa astfel "Angajații activi la data plații sunt eligibili pentru prime și creșteri salariale. " Plata salariala împreuna cu bonus-ul se va face pe 08 mai , dar aceasta zi as fi in perioada de preaviz.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 23 Aprilie 2025
Sunteti eligibil, intrucat chiar daca sunteti in preaviz c.i.m. este activ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus de performanta AngelaSanda AngelaSanda Buna ziua, Am nevoie de opinia d-voastra in legatura cu dreptul meu de a primi (sau nu) bonusul de performanta. Conjunctura este ca sunt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna! sunt insarcinata si ar urma sa intru in cic din luna decembrie ... GMT7 GMT7 Buna! Sunt insarcinata si ar urma sa intru in CIC din luna decembrie 2023 sau ianuarie 2024, deci de atunci as avea contractul de munca suspendat. Compania ... (vezi toată discuția)
Bonusuri vs salariu EpsioloN EpsioloN Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)