Buna ziua,
A fost o recalculare mareeee !
Acum la recalcularea mica,se va adauga dupa calculul Casei de pensii a acestei mici recalculari si cea mare?
Concret : mi-am facut singur recalcularea mica pe baza adeverintelor de la angajatori,si mi-a iesit aproape o data si jumatate punctajul la pensie.Dar fara adaugarea primei recalculari ! Ce se intampla cu suma rezultata si primita prin decizie de la casa de pensii cu punctele de stabilitate?
Asta ca sa raspund si celor care au afirmat ca "vor creste cu cateva sute de lei pensiile !' " Pai daca veniturile au fost aproape 1,5 % fata de Cartea de munca si mai mult,iar retinerile au fost la fel?
Deci : am avut 36.44949 puncte la data de 31.08.2024,dupa mica recalculare mare, sunt 42,09321 puncte,iar dupa calculul facut de mine 55.80317 puncte,la mica recalculare/cu veniturile realizate,dar fara diferenta punctelor de stabilitate-5,64372.
Deci pe scurt: ce se intampla cu aceste puncte de stabilitate?
Se adauga sau se pierd,ca multe din Tara asta?
Pana acum am avut calcule la circa cateva zeci de lei diferenta fata de casa de pensii !
Multumesc anticipat pentru Lege si articolele care stipuleaza cadrul legal !
Nicu
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
niccu-spune:ce se intampla cu aceste puncte de stabilitate?
Se totalizeaza.
Total puncte realizate si aflate in plata la 31/08/2024 + punctele de stabilitate mentionate in decizia de recalculare in baza art.144 + punctele de la Mica recalculare = total puncte realizate si aflate in plata dupa Mica recalculare.
Multumesc ! Pai puncte vreau,ce sa fac cu stagiul? Eu nu am inteles daca se recalculeaza noile puncte cum am facut eu (si am publicat)si se aduna cele de stabilitate,sau se face calculul pe baza adeverintelor depuse de mine pe data de 16.12.2019 si raman doar cu acestea?
Sper sa fie cum ziceti.
Multumesc,cu Stima,
Nicu