avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divorțat în decembrie 2024 la notar. Căsătoria ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divorțat în decembrie 2024 la notar. Căsătoria a fost ...

Am divorțat în decembrie 2024 la notar. Căsătoria a fost desfăcuta în localitatea fostului soț dar la primăria mea de domiciliu nu a venit absolut nimic. Eu sunt cu numele de căsătorie, mentionez ca am revenit la vechiul nume. Care sunt procedurile? Cine trebuie să anunțe divorțul la primăria mea de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:24, 25 Aprilie 2025
Dvs va schimbati buletinul în baza certificatului de divort.
Nu anunta nimeni, dvs trebuie sa depuneti la locul nasterii o copie a actului de divort. Binenteles ca trebuie sa schimbati si cartea de identitate in baza aceluiasi act notarial.
Desfacerea căsătoriei (respectiv o copie după certificatul de divorț) se comunica la starea civila a localității unde v-ati căsătorit. Atât.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea nasterii si casatoriei din strainatate, in romania claudymaria claudymaria sunt cetatean roman casatorita de 5ani cu un spaniol si avem o fetita de 1 an .cum procedez ptr. a o inregistra in evidenta populatiei in Romania.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa casatorie Stefania88 Stefania88 Buna ziua, As vrea sa stiu daca am nevoie de Certificatul de Casatorie, desi nu mi-am schimbat numele, in momentul in care imi schimb cartea de identitate? (vezi toată discuția)
Inregistrare acte in romania din spania sabina84 sabina84 O persoana nascuta in Romania s-a casatorit cu un cetatean tot roman in Spania si acolo au si divortat. La aceasta data ea a trimis in Romania Actul de ... (vezi toată discuția)