Am fost executata silit de catre o firma de recuperatori,la sfârșitul anului 2023 luna a 12 a prin poprire pe cont.Am luat legătura cu un avocat si am constatat..Creditul a fost facut in2007,am platit ratele pana in 2009 la final .nu am primit nici o instiintare de executare pana in 2023.
Am reusit sa obtinem sistarea popririi de pe cont pana la solutionare.
Întrebarea mea este daca am vreo sansa sa scap de plata sumei catre recuprator si sa mi recuperez cheltuielile de judecată pentru ca am platit onorarii si taxe 8200 pana acum si 2700 urmeaza,acestia din urma fiind pentru expertiza contabila.
Menționez ca suma de plata era 17000
Daca ati invocat prescriptia, aveti sanse. Avocatul dvs stie mai bine.
Ceva nu e bine dacă s-a ajuns la expertiza contabila, cine a cerut și de ce s-a dispus, care e scopul ei?
Și pt mine e un semn de întrebare de ce ar fi solicitat av dvs expertiza contabila.Poate speta e mai complexa..,Aceste aspecte ar trebui sa le discutați cu av angajat cel mai în măsura sa va răspundă.
Executare silita
oana_cristia
In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron.
Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Poprire
amigosss
Buna seara.
Am contractat un card de cumparaturi American Expres la Banc Post in 2010 in valoare de 2700 lei aproximativ.
Am achitat o perioada, dar din ... (vezi toată discuția)