avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru

Ma puteti ajuta va rog mult.Ce acte am nevoie pentru a declara punctul de lucru , stiu ca trebuie si contract de comodat si nu stiu de unde fac rost de unul. Ajutor va rog ca nu stiu ce sa fac
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:03, 24 Aprilie 2025
Contractul de comodat se incheie cu proprietarul imobilului unde punctul de lucru va avea sediu.

Model
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru/neclaritate lumy81 lumy81 Buna! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta(mentionez ca sunt super-extra novice in domeniu...asa ca fiti indulgenti chiar daca pun intrebari tampe): avem ... (vezi toată discuția)
Comodat magdutza80 magdutza80 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)