avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, persoanele care au urmatoarele diplome, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, persoanele care au urmatoarele diplome, unde pot fi ...

Buna ziua, persoanele care au urmatoarele diplome, unde pot fi incadrate ca nivel de studii (alt nivel de studii, medii, medii cu curs de calificare, medii cu licenta, scoala profesionala cu licenta?
1. Diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani
2.Scoala de arte si meserii
3.Scoala de ucenici
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 24 Aprilie 2025
In opinia mea, alt nivel de studii. ..mentiunile facute de dvs nu exista in Legea 198/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala alin81 alin81 Buna ziua am o mare rugaminte...as dori sa stiu daca scoala profesionala de 3 ani absolvita se incadreaza la studii medii...si daca da in ce lege se incadreaza ... (vezi toată discuția)
10 clase = studii medii???? Annamariaa Annamariaa Buna ziua, Am o nelamurire, legata de incadrarea unui salariat, poate fi incadrat ca \"sef echipa specializata\" o persoana care are 10 clase desi in COR 2012 ... (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)