avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate considera refacturare catre furnizor?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate considera refacturare catre furnizor?

Buna ziua, se poate considera refacturare catre furnizorul de marfa si contabiliza baza in contul 461, facturile emise in baza unui contract de achizitie marfa catre furnizor cu mentiunea ACTIVITATI MARKETING SI PROMOVARE IN COOPERARE? Valorile facturate nu sunt exact valorile facturate de catre furnizorii de spoturi publicitare si furnizorul de mentenanta site vanzare marfa, dar sunt ca valoare mai mica decat acestea.
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Monografie contabila refacturare utilitati catre chiriasi oliviaUC oliviaUC Buna ziua, O firma al carei obiect de activitate este inchirierea de spatii inregistreaza, conform contractului comercial, 2 tipuri de venit: - din ... (vezi toată discuția)
Refacturare ANALIROMAN ANALIROMAN :sorry: BUNA ZIUA! Am o speta.....am bon trecere pod (FETESTI - CERNAVODA) in valoare de 47 lei, inregistrez bonul pe ch. firmei mele (pe baza de decont de ... (vezi toată discuția)
Facturi cu valoare zero claudiaP claudiaP Buna ziua, Am urmatoarele situatii: 1.Achizitie de marfuri cu factura. In aceeasi zi se primesc 2 facturi, una cu nr.222333 si cu valoarea 2800 cu tva ... (vezi toată discuția)