avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii

sint pensionar cfr si in cartea mea de munca la o anumita pagina scrie de inspectorul de personal De la data de.... pina la data de....a lucrat in locuri de munca prev.in gr1[intii]cf.ord 50/90al mmps an.1 pct 123 pr.100% Ei aici e problema am inteles din ordin ca are decit 75 de puncte si ca a fost complectat cu ord.125/90 care nu a fost publicat in mon.oficial are cineva cunostinta de acest ordin?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:18, 13 Februarie 2010
Accesati link-ul de mai jos, puteti citi Ordinul nr. 125/1990 care, intr-adevar, nu a fost publicat in Monitorul Oficial. In Ordinul nr. 50/1990 cu toate modificarile, nu exista pct. 123 in anexele privitoare la grupa I de munca.

[ link extern ]

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii de munca pentru soferi profesionisti GABI HOHA GABI HOHA Socrul meu a fost sofer pe cisterna de combustibil de 30 tone din 1997 pina in 2004, in aceasta perioada el nu a primit grupa a II de munca desi colegi de ai ... (vezi toată discuția)
Ordinul 50/1990 NastasescuIlie NastasescuIlie Va rog, daca are cineva : adresele ,ordinele, etc.prin care MMOS, a complectat ,,Ordinul 50/1990 anexa I si le-a difuzat la casele de pensii,ITM. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 50/1990 al mmps, republicat in 1994 ela-ela ela-ela Buna ziua Va rog frumos daca are cineva stiinta unde pot gasi [b]Ordinul 50/1990 al MMPS republicat in 1994[/b] Am mare nevoie de el (vezi toată discuția)