avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am primit o amenda pentru traversarea prin ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am primit o amenda pentru traversarea prin Slovenia ...

Buna ziua
Am primit o amenda pentru traversarea prin Slovenia fara rovinieta
Daca poate cineva care este în domeniu sa îi trimit ce mi a venit acasă sa imi explice cat este exact de plata pentru ca în prima faza scrie 1000 euro apoi ca pot platii 500 euro daca este definitiva și o plătesc în 8 zile
Dar eu nu știu dacă este definitiva sau nu
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:25, 25 Aprilie 2025
Pentru consultanta, platita, cautati un avocat din localitatea dvs., sau apelati la un consultant din lista de pe forum.
www.avocatnet.ro/Consultanti...
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amenda calcat pe spatiu verde Raz.Sc Raz.Sc Buna ziua! Azi am primit o amenda pentru calcat pe spatiu verde de la Pol.Comunitara Craiova, in urmatoarele circumstante.Am parcat masina pe o parte a ... (vezi toată discuția)
Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu primăria ... Adrian Horatiu Adrian Horatiu Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu Primăria pt o mașină ridicata. Dacă ma poate ajuta cineva va rog mesaj privat și ii trimit actele ... (vezi toată discuția)